jún 12

Már majdnem teljesen betelt az óvoda, így lassan kitűzhetjük az első szülői értekezlet időpontját. Még öt férőhely van. Az eredeti létszámnál magasabbal indulunk, huszonhárom gyermek lesz, vegyes életkorúak. Minden korcsoportból van néhány gyerek, így a kiscsoport, középső, nagycsoport aránya egyenletesen oszlik el. Nagy hálaadás, hogy úgy látszik, megtaláltuk a hiányzó óvónénit is! Remélhetőleg a szülői értekezleten már mindannyian jelen leszünk.

Az engedélyek beszerzése továbbra is folyamatban van, biztatnak bennünket, hogy időben meglesz minden. A konyha és a lift kész, most az udvar van soron. Szerény, de szép játszótérrel indulunk, és úgy telepíttetünk mindent, hogy bővíthető legyen az elkövetkező évek során. A telepítésből engedményt kapunk azzal a feltétellel, hogy mi is részt veszünk a tereprendezésben, ezt azoknak a szülőknek mondom, akik jelezték, hogy szívesen segítenének kétkezi munkával. Amint a szakemberek kiadják a feladatot, összejön az ovi-műhely (lásd székfestők csapata), és kiássuk a gödröket!

A jelentkezési lapot a napokban felteszem a honlapra, és letölthető lesz. Láttok mellette egy szempontsort is, ami alapján leírást készíthettek gyermekeitekről. Ez nem kötelező, de mindenkinek javaslom. Akikkel beszéltem személyesen vagy telefonon, és abba maradtunk, hogy felvettük a gyereket az óvodába, természetesen biztosan számíthattok rá, hogy van helye a csoportban. Azonban kérlek benneteket, hogy akár e-mailen, akár telefonon jelezzétek még egyszer, hogy biztosan ide szeretnétek íratni gyermeketeket, és nem máshova. Ez a kevés hely miatt fontos: nem szeretnék senkit elküldeni úgy, hogy közben lenne üres hely. Köszönöm. A szülőit 2-3 héten belül tervezzük, amint az új óvónénivel megállapodtunk!

Addig is jó nyarat!

Küldj hozzászólást!